Fysiotherapie

Heeft u rugklachten, nekpijn of problemen met uw gewrichten? Of wilt u herstellen na een ongeluk of ziekte? De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt u wanneer u problemen heeft met uw houding of bewegingen. Hierbij gaat het om alle klachten die te maken met uw spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook als u problemen heeft met uw zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart of de huid kunt u bij onze fysiotherapeut Sander Toebes terecht. Hij is ook afgestudeerd als fitnesstrainer/coördinator aan het CIOS in Arnhem en heeft ervaring met sport-specifieke training, revalidatie, medical- en sporttaping.

Wat doet de fysiotherapeut?
Tijdens de eerste afspraak wordt geprobeerd om een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten te krijgen. Sander stelt veel vragen over de te behandelen klacht en onderzoekt u. Hij zal samen met u een op maat gemaakt behandelplan opstellen, want elke klacht is anders en elk lichaam zal anders reageren. Daarna kijkt hij samen met u wat de meest geschikte therapievorm voor u is.

Wilt u meer weten over fysiotherapie?
Neem dan contact op met TeamFysio. Bel: 088 291 84 08, mail: info@teamfysio.nl of neem een kijkje op onze website: www.teamfysio.nl TeamFysio_Logo_Liggend_PayOff_FC_LC