Disclaimer

De website van Beweegcentrum Twente dient uitsluitend ter informatie. Ondanks het feit dat Beweegcentrum Twente veel zorg besteedt aan de samenstelling van deze website, kan Beweegcentrum Twente niet garant staan voor de volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Dit geldt ook voor andere websites of media waarnaar verwezen wordt door middel van hyperlinks of andere verwijzingen. Ten alle tijde behoudt Beweegcentrum Twente zich het recht de informatie of gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Ook kunnen wij evenmin garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Verantwoordelijkheid
Beweegcentrum Twente aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid ten aanzien van degene die gebruik maakt van deze website. Voor eventuele schade die daaruit voortkomt zijn wij evenmin verantwoordelijk of aansprakelijk.

Privacy
Alle gegevens die door Beweegcentrum Twente worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar gemaakt worden.

Vragen
Heeft u vragen neem dan contact op met Beweegcentrum Twente via ons contactformulier.